web analytics

“Bæ, bæ, dill og dall”

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Pappa har fått litt svar på ryggproblemene, og Thyra synger sin egen versjon av “Bæ, bæ, lille lam” på bussen!

4 Sang

1 Alerisimages
Før helgen dro jeg til Aleris Røntgen for å ta MR av ryggen. Har vært hjemme fra jobb de siste fire ukene med tidvis store smerter i ryggen. Jobber i barnehage, og det er fint lite man kan gjøre der på en avdeling med mange ettåringer som før du vet ordet av det MÅ løftes. Da blir man egentlig mest i veien føler jeg, fordi man aldri får vært alene med barna uansett..
Anyway, fastlegen hadde fått svar på bildene, og de viste et bittelite brudd i ryggen. Det kunne være et gammelt brudd, men det var det umulig å si sa de. Hadde ikke forventet med det i det hele tatt, og ble egentlig ganske oppløftet da han først sa «det er IKKE prolaps» :/

3 Rygg
Det positive er jo at dette vil gå over, må bare ta det pent så lenge. Dermed sykmeldte han meg til over påske… Liker ikke å være sykmeldt så lenge, spesielt når man vet hvordan det er med bemanning og vikarbudsjett i barnehagene i Oslo. Men den kamelen er det bare å svelge, kommer jo ikke noe godt ut av å tenke sånn :)
Thyra ble fulgt til barnehagen av både mamma og pappa i dag, og hele den ti minutter lange bussturen sang hun «Bæ, bæ, dill og dall – har du noe dull» for de andre på den relativt fulle bussen. De som var morgengretne sluttet nok med det da! :)

Nå; ferskt brød, sjokolademelk og Fresh Prince i Bel Air, så får jeg sette meg og tenke litt på hva jeg skal fylle dagene med de neste par ukene……

 

Category: Rune Magnus Bjugan