web analytics

Dårlig far uten fri av og til?

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Jeg jobber på toppledernivå i næringslivet, i en ubarmhjertig bransje. Men takket være nettopp det, har vi mulighet til å bo veldig bra, reise på dyre ferier, kjøpe flotte ting til barna etc.

Problemet er at jeg bruker nesten all energi på jobben. Ikke for at jeg vil, men rett og slett fordi det er det som kreves. Er jeg f.eks borte bare noen dager, blir kundene sure, og jeg mister masse inntjening. Uansett, det går selvfølgelig ut over familien, fordi vi får for lite tid sammen i hverdagen. MEN, jeg er hjemme ca kl 18 hver dag, og tar meg god tid med barna om morgenen, før jeg kjører dem til skolen. Og jeg bruker minimalt med tid til andre ting utenom det jeg gjør sammen med familien. Sånn sett føler jeg samtidig at jeg ikke klarer meg så verst.

Pointet er: Jeg føler at jeg har sluttet å være personen Chris. Og jeg og samboeren min er ikke lenger et par. Vi gjør aldri noe sammen uten barna. Jeg er altså bare jobb- Chris og pappa-Chris. Alt vi gjør, og alt som jeg gjør på fritiden, involverer barna. Vi har bl.a. en jente på bare et år, og det er jo i seg selv veldig krevende. På kveldene, som vi burde hatt for oss selv, våkner hun hele tiden, og vi stuper utslitte til køys rundt midnatt hver kveld.

Dette gjør at jeg stadig oftere distanserer meg fra både barna og hele familiesituasjonen. Siden jeg/vi aldri har en time fri til å gjøre noe som virkelig gleder OSS som par – og meg som person – så gjør dette at jeg rett og slett blir en elendig far. Uten hverken overskudd eller lyst til å være sammen med barna mine i perioder. Det har jeg selvfølgelig fryktelig dårlig samvittighet for.

Er det flere som har det slik?
—-
Svar Chris nedenfor eller direkte i pappaforumet.

Originally posted 2013-02-04 11:12:18.

Tags: ,

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Siste nytt