web analytics

De små miraklene

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Hvert år blir det født over 50.000 barn i Norge, og hvert eneste ett av dem er et mirakel.

Å bli pappa og forelder et mirakel, som gjør noe med deg. Du blir aldri den samme etterpå. Mang en “forvokste guttunge” har blitt til mann over natten. Menn som ikke har visst synlig interesse for barn, blir “helt tussete” når de selv blir fedre. Farskjærligheten og pappastoltheten slår til for fullt.

Skuespilleren Johnny Depp er en av dem som har opplevd dette. På 90-tallet var sene kvelder og ville fester hverdagen hans, men så skjedde noe som endret livet hans. Da eldstedatteren Lily-Rose ble født droppet han, i følge Daily Star, partylivet over natten.

– Det var det å få barn som vekket meg. Å bli forelsket, til de grader, i disse små englene. Som ikke ba om få å komme til denne verden. Men som kom likevel. Det var bare så stort for meg. Det var som et slør som ble fjernet, og det ga meg noe for første gang i livet. Klarhet

For noen års siden var det populært med “nybakt pappa-pins”. Nå markeres de små miraklene elektronisk via stolte oppdateringer på Twitter, Facebook og ulike nettforum for småbarnsforeldre.

Men den livsforvandlende opplevelsen og gleden er den samme.

Originally posted 2012-03-13 03:06:24.

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Siste nytt