web analytics

Gratis TV og fim på PC, nettbrett og smarttelefon i en måned

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Da jeg var barn hadde vi kun tilgang til en tv-kanal, og en time med barne-tv hver dag. Alltid klokken 18. Fremtidens tv-hverdag er helt annerledes. I følge Viaplay, er det streaming som gjelder fremover!

Ny teknologi og raskere internett frigjør nå tv-tittingen fra det fysiske tv-apparatet. Det som et hot nå er såkalte streaming-tjenester (eller “strømmetenestar” som det heter på nynorsk) som gjør TV og film tilgjengelig døgnet rundt. PC, nettbrett og smarttelefon fungerer faktisk bra som tv.

Prøv 1 mnd Viaplay filmer og serier kostnadsfritt

Viaplay er en av de ledende streaming-tjenestene i Norge. Med Viaplay får du tilgang til markedets største utvalg av sport, nye storfilmer og et stort utvalg av kjente serier. Over 6000 titler online.

Viaplay markedsfører seg som streaming-tjenesten med flest nye titler, kjente amerikanske TV serier og flere populære norske serier. De lanserer minst en ny film hver uke.

Nå kan du få en hel måned med Viaplay TV+ FILM helt kostnadsfritt.

Mange barnefilmer og programmer på norsk

Viaplay har også mange av barnas favorittserier og filmer på norsk – helt enkelt, ubegrenset med streaming online, uten reklame.

Serier som Dora Utforskeren, SvampeBob Firkant og Smurfene er populære, samt filmer som Barbie, Knerten og andre eventyrfilmer som passer for alle aldre.

Last ned filmer og se dem uten internett-tilgang

Du kan nå også laste ned filmer og serier til din smarttelefon eller nettbrett, og ta med deg underholdningen på reise i langhelgene, selv der du ikke har nett tilgang.

Kort om Viaplay
Markedets største utvalg av nye storfilmer Barnas favorittserier og filmer – med norsk tale! Eksklusive førvisninger og hele sesonger av norske og amerikanske serier. Ubegrenset streaming online uten reklame. Du kan også laste ned og ta med underholdningen på reise. Ingen bindingstid, bare ren underholdning!

Om tilbudet:

Første måneden med TV+Film er kostnadsfri og din konto forlenges automatisk for bare kr. 79,- i måneden. Tilbudet om en kostnadsfri prøvetid gjelder kun for deg som ikke har prøvd Viaplay før, og er over 18 år. Viaplay har ingen bindingstid, så du kan enkelt si opp ditt abonnement på Viaplay.no

Originally posted 2013-08-22 10:40:08.

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer