web analytics

Hamleys åpnet Oslos største lekeunivers

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

hamleys

Verdens mest berømte leketøysbutikk, Hamleys, ble grunnlagt i London i 1760. Nå har de åpnet en avdeling på Steen & Strøm Magasin i Oslo.

Etablert i London i 1760

Hamleys ble grunnlagt i London i 1760 av William Hamley, som drømte om å etablere verdens beste leketøysbutikk. Han åpnet med leketøysoldater, gyngehester og filledukker, som sin tids mest romantiske og magiske barneunivers, der innredningen og atmosfæren fascinerte barna med en sterk følelse av at lekene
kom til live etter stengetid.

Åpner i Oslo 2013

Nå åpner Hamleys Oslos største lekebutikk – fordi nordmenn er blant de nasjonaliteter som besøker Hamleys’ legendariske flaggskip i Regent Street i London mest,

”Statistikk fra Hamleys’ flaggskip i Regent Street viser at nordmenn er blant de nasjonaliteter som besøker Hamleys ofte. Nordmenn setter stor pris på Hamleys egne store samling av leker for alle aldre og et bredt utvalg av nye og annerledes leker som vi ellers ikke har sett på det norske markedet ”, sier Hamleys’ skandinaviske direktør Kenneth Nørgaard. Han åpner nå Hamleys i Oslo med 900 m2 på toppen av Steen & Strøm Magasin.

Han vil gjøre Hamleys til en levende leketøysbutikk med masse barn som leker med leketøy, prøver ut ting og hygger seg med foreldrene sine:
”Vi tror at Hamleys blir Oslos nye lekeoase. Hamleys’ unike konsept gjør butikken til et levende lekeunivers der du får prøve en masse leker – manøvrere fjernstyrte biler på en morsom bane, leke med Barbie, fange fisk i et badekar, bygge med LEGO i Norges største LEGO Shop-in-Shop, sykle, kjøre på
unu elektroroller scootere, bygge Duplo og Brio, og mye mer. Vi vil at barna og deres foreldre sammen skal oppleve Hamleys som en morsom lekeplass”, sier Kenneth Nørgaard.

”Hamleys fornyer og utvikler seg hele tiden ut fra hvordan barn tenker og leker, og vårt lekeunivers er det ideelle stedet å søke inspirasjon til barns lek, fordi barn kan leke overalt og intuitivt prøve ut og teste nye leker og nye leketrender. Vi vet fra våre butikker i Danmark og Sverige at mange foreldre lar barna leke i Hamleys, slik at de kan se hva barna virkelig bryr seg om – når de skal kjøpe julegaver.”

Hamleys åpner i Steen & Strøm Magasin 900 m2 med alle de nyeste leketøytrendene foruten Hamleys’ egne umåtelig populære leker, inkludert treleker, musikalske leker av høy kvalitet og kreative leker.

I tillegg kommer den eksklusive nyheten LUVLY, spesielt for jenter, hvor de kan få dekorert negler, få satt håret og få laget unike glittertatoveringer med produkter som er godt testet og ufarlige.

Hamleys vil føre et stort utvalg av ”pedagogiske” leker fra Janod, Corolle, Vilac, Steiff, Lamaze, Melissa & Doug og Hamleys. Og i tillegg de kjente merkevarene Beyblades, Marvins Magic, Smurfene, Barbie, Brio, Duplo, Sylvanian Family, Ninjago, Hero Factory, Playmobil, Fisher Price, Hello Kitty, Transformers, alle brettspill, Moshi Monsters med mer.

Du finner i Hamleys i 5. etasje på Steen & Strøm Magasin, Nedre Slottsgate 8, 0157 Oslo. Åpningstidene er: man-fre kl. 10-19, lør kl. 10-18

Tags: ,

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Siste nytt