web analytics

Maria og pappa – Livet etter mamma

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Da Maria var halvannet år, døde mamma Soad av kreft. For å bearbeide sorgen begynte pappa Marius å skrive om deres nye hverdag uten en mamma.

“Da mammaen din døde, lette du overalt. Gikk fra rom til rom. Tittet bak døren, soverommet, kjøkkenet, og alltid sist på badet. Du så på meg og skjønte enda mindre. Alt du så, var en pappa som gråt.”

Da Maria var knapt halvannet år, døde mamma Soad av kreft. Livet til Maria og pappa Marius måtte gå videre, selv om verden var snudd på hodet.

For å bearbeide sorgen begynte pappa Marius å skrive om deres nye hverdag. Om alenepappatilværelsens gleder og sorger, om hårfletting og leggerutiner. Marius samler på minner om mamma Soad til den dagen Maria er så stor at hun ønsker å få vite mer om den mammaen hun aldri rakk å bli kjent med.

Marius Holmsen har en fantastisk evne til å beskrive hverdagens utfordringer på en humoristisk og livsglad måte som gjør at man gråter og ler om hverandre.

Boken er utgitt på Juritzen forlag.


Tegner du et abonnement på pappamagasinet FAR OG BARN for kr. 295 + porto/eksp (kr. 84) nå kan du boken “Maria og pappa” (eller en av disse bøkene) gratis med!

Originally posted 2012-11-22 11:36:14.

Tags: ,

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Bøker, Siste nytt