web analytics

Papparollen handler IKKE om deg

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Jeg vet at det er tøft å høre det. Men det er sant. Det er på tide at du som far glemmer deg selv litt. Livet handler ikke lenger bare om deg og dine behov.

Jeg har oppdaget at det å være far, ikke handler om meg og mine behov. Det handler om mine barn, og om å møte deres behov. Det betyr selvsagt ikke at du skal sy puter under armene på dem, og at de skal få alt servert på sølvfat.

Men det betyr at barnas beste må være prioritering nummer én. Dess raskere vi som fedre lærer å sette våre egne behov til side, dess raskere vil vi begynne å etablere den type ralasjon til våre barn som de lengter etter å ha med oss.

Hva betyr det? Det spiller ingen rolle om du er en nybakt far, en skilt far, en stefar eller hjemmeværende far. Jeg vet at hver foreldresitasjon er forskjellig, men til syvende og sist betyr det å være far at fokuset flyttes fra deg til barna. Men belønningen for det kan vare livet ut. Lær deg å nyte tiden du har sammen med barna dine. Husk at du har dem kun til låns. Før du vet ordet av det, er de voksne og flytter ut.

Men den relasjonen du oppnår med dem når de er små, kan være livet ut.


Skrevet av Mike Farrel.
Oversatt/tilrettelagt for norsk av Fred Johan Ødegård

Originally posted 2014-07-29 09:34:32.

Tags: ,

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Siste nytt