web analytics

Rygg, sol, kaffe og snus.

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Nei, det er ikke fullt så flott som det høres ut som. Unntatt sola da, den er her.

sol_rygg_snus

Hjemme fra jobb med vond rygg. Har vært det en liten stund, og blir det en liten stund til. Først skal det være photoshoot av ryggen, kanskje de finner ut av hva som er galt.

Mao blir det en del sofa, kaffe og snus. Så da skriver jeg litt igjen. Har blitt lenge siden. Det er så mye som skjer hele tiden, at jeg burde egentlig skrive et par ganger om dagen. Når det går noen dager eller en uke, er det så mye oppi knotten at jeg ikke helt klarer å sette det i system. Vel vel. Nok om topplokket mitt.

Thyra (1år3mnd) skravler, går rundt, klatrer opp på sofa og stuebord, ja hva er det hun ikke gjør. Høyt og lavt! Veldig bestemt, og sier fra i klare ordelag om det er noe hun ikke er fornøyd med. Kan være en utfordring, men ser på det som et godt tegn jeg, at hun har sterke meninger!

Når hun våkner irrasjonell og sinna midt på natta, og det eneste som er galt er at hun er litt tørst, ja da skulle man jo noen ganger ønske seg at hun lot det passere når vannet lå i magen, men skal gjerne kjefte litt ut i lufta da også :P

Hun elsker barnehagen, og kan virkelig ikke vente på å komme seg dit om morgenen. Mormor og hennes mann Bolong er hun også ufattelig glad i, og snakker om de hele tiden. Det går ikke mer enn maks et døgn uten kontakt, før Thyra finner mobilen til mamma eller pappa, og sier “blablabla mormor”. Så da ringer vi da!

Snart drar snøen sin kos, og man kan bytte ut kronglete cherrox og dress med jakke og joggesko til fortsatt litt ustødige bein.

Noe sier meg at det bare er å sette igjen vogna hjemme når våren kommer, for hun kommer garantert til å nekte å sitte der likevel. Gå er tingen.

Men hey, hvem er jeg til å si “sett deg ned”?

Samme blogg, med flere bilder, og en liten poll i hvert innlegg f.o.m. neste gang, ligger på runebjugan.wordpress.com.

Tegnedilla! Blyantgrepet sitter perfekt.

Tegnedilla! Blyantgrepet sitter perfekt.

Tags: , , , , , , , , , ,

Category: Rune Magnus Bjugan