web analytics

Samtidig i kaninens verksted

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Om få dager er det julaften igjen. En dag med familie, god mat, Disneys Jul og masse gaver til barna.

kaninensverksted

En av tradisjonene jeg husker godt fra min egen barndom, var å se Disneys Jul med Donald Duck og vennene hans på TV, mens mamma tilberedte julematen. Når gresshoppen Timmy synger: “When You Wish Upon a Star”, da er det jul.

At NRK har fortsatt å sende julekavalkaden med Donald Duck og vennene hans år etter år, har gjort det til en ordentlig juleklassiker.

For å hedre denne tradisjonen, og lekenes rolle i å gjøre magi til virkelighet, har Duracell laget en hyllest til denne vakre filmen.

Når filmen starter, beveger livløse leker seg sakte nedover verkstedets samlebånd, der de faller i en usortert haug, helt til noe magisk skjer. Med sann julestemning, våkner den ene leken etter den andre til liv.

Gnisten i øynene til en robotvalp, rusen fra motoren til en fjernstyrt bil og brølet fra en dinosaur er starten på en magisk musikalsk marsj med julelekene. De neste minuttene er en engasjerende og leken koreografi av batteridrevne leker, med roboter, båter, slanger, biler og til og med en lekehamster som beveger seg mot en synlig sekk hvor lekene skal samles for den lange reisen til hjemmene til jenter og gutter rundt hele verden.

Med mindre…I en ny vri blir lekene utstyrt med Duracell batterier, noe som fører til at de endrer mening og istedenfor å trofast tre inn i julenissens sekk, velger å følge sin nye helt, Duracellkaninen, fordi de nå har energi nok til å gå sammen gjennom det snødekte landskapet til barnas hjem.

En morsom film som minner oss om viktigheten av batterier til alle lekene og gode juletradisjoner som Disneys Julaften på NRK kl. 14.

God Jul :-)

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Jul, Siste nytt, Video