web analytics

Stasjonsvogn for hele familien

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

honda_accord
Hondas komfortable Accord stasjonsvogn er sikker for barna, men yter likevel nok til at en kan finne kjøregleden i den perfekte familiebilen.

Dersom en er på utkikk etter en barnevennlig men sportslig stasjonsvogn som er praktisk for lange bilturer, men like vennlig for bykjøring, bør en lese videre.

Det smarte designet har et grunnlag av sikkerhet, trygghet, komfort og plass, og bilen har en mengde ulike funskjoner for å sikre at kjøreturen blir uten bekymringer for hele familien. En av disse funksjonene er blant annet bagasjeplass til langturer.

I Honda Accord har en nemlig mulighet til å transportere store gjenstander eller opptil 1183 liter lasteplass, og med forankringskroker installert i bagasjerommet slik at transporten er trygt forankret. I tillegg finnes det et oppbevaringsrom under gulvet for mer verdifulle saker.

For enhver personlighet

Dersom en er kresen og har en helt egen kjørestil, har Honda utviklet en bil hvor alt er skapt kun for å tilfredsstille førerens totale komfort, samtidig som at kjøregleden er god for passasjerene. En trenger ikke å gjøre annet enn å åpne døren til førersetet, og de lagrede favorittinnstillingene blir gjenkent med et system som kalles Driver Position System Memory.

Satelittnavigeringen i seg selv er utmerket, men den er også koblet til klimasystemet i bilen, som justerer temperaturen etter hvordan solen treffer bilen.

Og om du er bekymret for at bilen skal være for myke mennesker, vil den vise seg tilliten verdig med en sporty og smidige tilstedeværelse i trafikken med hurtig reaksjon på din manøvrering og nok tekniske funksjoner.

Bilen er laget for den som fremdeles ønsker å beholde litt av ungdommen i seg, men også vil kunne være trygg på at han sikrer sine verdifulle passasjerer i prosessen.

For å se en full oversikt over stasjonsvognen for deg som ønsker å alltid ha full kontroll kan en se mer her: http://www.honda.no/cars/new/accord-tourer-2013/overview.html

Originally posted 2014-01-03 13:08:40.

Tags: ,

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Siste nytt