web analytics

Vafler, saft & Rock`n`roll!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Lurer dere på hva man kan gjøre sammen med barna lørdag 5. mai?  Dette er definitivt noe for alle som er pappa!

LYD & FRYD feirer 5 år og inviterer til “VAFLER, SAFT & ROCK ‘N ROLL”

LYD & FRYD arranger for femte år på rad sin egen festival. Dette skal feires med “Vafler, Saft & Rock ‘n Roll”. 200 førskolebarn + 200 samspillselever, i alle aldre, skal stå sammen med sine pedagoger på en stor scene denne dagen. LYD & FRYD har dette semesteret hatt fokus på det å lage egne sanger og vi lyver ikke når vi sier vi er svært stolte av våre elever som under festivalen skal fremføre sin egen musikk for et større publikum!

Pedagogene til LYD & FRYD har sin utdannelse fra NMH, UiA eller LIPA og er i tillegg profilerte musikere og artister. Vi har alle verdifulle erfaringer fra, og gode kontakter i, musikkbransjen og er å finne i og med Di Derre, Karpe Diem, The Voice, Something Sally, Frida Amundsen, Susanne Sundfør og Trollfest.

Vi har selv opplevd at den største musikkgleden og motivasjonen til å fortsette å spille er ved å spille sammen med andre. Vi har klokketro på at samspill gir en unik verdi og er et uunnværlig aspekt ved det å være og bli værende i musikkens verden. Vi ønsker en synlig musikkultur og en følelse av fellesskap, og arrangerer derfor vår egen festival den andre lørdagen i mai hvert år.

Dato: Lørdag 5. mai, 2012
Tid: 12.00 – 20.00
Sted: Malmskrivergården, Sandvika
Bli med å feire vårt 5 års jubileum og hør våre fantastiske elever spille sine egne rockelåter mens du gomler vafler og saft fra vår rocke-café!

Mer info på www.lydogfryd.no

Originally posted 2012-05-01 13:18:38.

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Kultur og aktiviteter