web analytics

Vinn en Hyundai i40 stasjonsvogn med 7 års garanti!

0
0
0
0
0
0
0
0
0
eller kopier linken

Familieforøkelse på gang? Da er det kanskje på tide å kvitte seg med sportsbilen og gå til innkjøp av en stasjonsvogn? Hvis du er heldig kan du vinne en splitter ny Hyundai i40 stasjonsvogn (se video).

Klarer du å gjette hvor mange baller som får plass i bilen, kan du vinne en splitter ny Hyundai i40 – med 7 års fabrikkgaranti. Konkurransen avsluttes 16. september. Lykke til!

Din side: Terningkast 6

Da DinSide testet denne bilen ga de den terningkast 6, og beskrev den slik: Dynamisk, markant design, utmerket kvalitetsinntrykk, romslig, komfortabel, velutstyrt med praktisk bagasjerom, flott dieselmotor med lavt støynivå, lavt forbruk og gode ytelser, meget god garanti.

Utviklet i Europa – for kresne europeere

Selv om Hyundai er et koreansk merke, er i40 utviklet i Europa for kresne europeiske sjåfører og passasjerer. Den leveres med enten manuelt gir eller automatgir, diesel- eller bensinmotor, som sedan eller stasjonsvogn

Hyundai i40 beskrives som en av de romsligste og mest velutstyrte bilene i sin klasse. Her får du en lekker bil med mye utstyr til en fornuftig pris. I tillegg får du god plass både til bagasjen og passasjerene.

Samtidig vil den overraske deg positivt når det kommer til komfort og kjøreglede, samt smarte løsninger og kapasitet. Å bli varslet hvis du uforvarende skifter fil, bidrar til trafikksikkerhet både for deg og dine og alle andre på veien. Er det ikke også kjekt om bilen parkerer for deg, eller at du slipper å rote etter nøkler i lommer eller veske for å åpne og starte bilen?

Les også: Brosjyre om Hyundai i40
Les også: Tekniske spesifikasjoner og fakta

Norges beste nybilgaranti

Hyundai har innført nybilgaranti på 7 år eller 200.000 km. Dette er Norges beste nybilgaranti og gjelder for alle 2013 modeller registrert etter 1. januar 2013.

Hyundai har stor tro på egne produkter og derfor er det naturlig for Hyundai å innføre Norges beste nybilgaranti. Som bileier trenger man bare å følge bilens vedlikeholdsprogram for å innfri kravene til garantien.

Den nye 7 års garantien omfatter også 7 års gratis veihjelp fra Viking Redningstjeneste!

Originally posted 2013-08-21 11:09:34.

Tags: ,

Category: Artikler, intervjuer og reportasjer, Siste nytt, Video